ZoneAlarm Free 10.2.064.000


Računar nije potpuno zaštičen ako nema instaliran firewall, budući da antivirusna rješenja ne možu dovoljno zaštititi računar ispred mnoštva prijetnji koja se mogu naći na internetu. To je razlog zašto ZoneAlarm Free može zvučati kao prilično dobra ideja za zaštitu, budući da može raditi na svim verzijama sustema Windows, kako mu ime sugerira u potpunosti je besplatan.

Posebna pažnja se preporučuje kada instalirate program. U toku instalacije nudi se dali želite instalirati alatnu traku preglednika i promijeniti zadanu početnu stranicu tražilice, a ove stavke nisu potrebne kako bi program funkcionisao besprijekorno. Računar mora imati internet vezu radi skidanja ostatka komponenti kako biste dovršili postupak instalacije.

Neiskusni mogu ostaviti sve postavke na standardnim vrijednostima, a računalo če i dalje biti sigurno, jer zajedno sa snažnim antivirusnim rješenjem ovaj freeware program je u stanju blokirati u osnovi svaku zlonamjernu datoteku.

Jedna od funkcija koje privlače korisnike je Game Mode, koji, kada je omogućen, osigurava da nema sigurnosnih upozorenja ili obavijesti koji remeti doživljaj igranja.
OS: Windows

0 komentari :

Objavi komentar

 
Besplatni programi! Copyright © 2010 Blogspot Designed by Nermin M.