Freemake Video Downloader 3.0.0.27


Freemake Video Downloader - program koji vam omogućuje preuzimanje video klipova iz popularnih video sharing usluga, te ih konvertovati iz jednog oblika u drugi. Program dolazi s podrškom za impresivno veliku zbirku web stranica, uključujući YouTube, ComedyCentral, Faceboook, Dailymotion, Vimeo, MTV i druge.

Program također omogućuje da koristite korisničko ime i lozinku za usluge koje traže provjeru autentičnosti, Freemake Video Downloader omogućava vrlo jednostavan postupak preuzimanja koji smanjuje cijeli posao u samo nekoliko klikova. Nakon što kopirate video link iz vašeg preglednika, kliknete na "Paste URL" gumb u glavnom prozoru aplikacije. Nakon toga, Freemake Video Downloader predstavlja vam više opcija, koji se tiču ​​načina za spremanje sadržaja na vaš računar. Prije svega, trebate definirati kvalitetu videa, što u većini slučajeva može biti ili FLV ili MP4, s različitim rezolucijama i veličinama, pa odaberite onu koja je više prikladna za vas. Freemake Video Downloader podržava neke od naj poznatijih video formata AVI, MKV, MP3, iPod / iPhone, Android, PSP i 3GP, svaki dolazi sa svojim postavkama.

Sve u svemu, Freemake Video Downloader zahvaljujući svom prelijepom i jednostavnom sučelju je jedan od najboljih alata te vrste.

OS: Windows 

0 komentari :

Objavi komentar

 
Besplatni programi! Copyright © 2010 Blogspot Designed by Nermin M.