Avira Free Antivirus 12.0.0.849


Avira AntiVir Personal čini se da je pravi izbor za sve one koji traže rješenje s pristojnim performansama i redovnom nadogradnjom,.Programeri u Aviri su uvijek nudili dobro organiziran interface, a njihovo najnovije antivirusno rješenje ne čini iznimku od ovog pravila.  Aplikacija dolazi sa praktičnim korisničkim izgledom koje vam omogućuje da ga konfigurirate s lakoćom.

Avira nudi veliki broj postavki, tako da napredni korisnici ne bi trebali imati nikakvih problema da se bave s njima, i ako bi početnicicima također trebao biti prilično jednostavan za korištenje.

Instalacijski proces nije tako ugodan ipak. Ako imate instaliran Windows Defender, Avira vas savjetuje kako ga ukloniti prije nastavka instalacije. Mi smo izabrali "Ne", jer ima puno više smisla koristiti Aviru zajedno s Windows Defenderom, a ne kao jedinstveno rješenje.

Skeniranje je vrsta procesa koji zahtijeva minimalnu interakciju korisnika. Odaberite hard-disk koji želite skenirati i neka Avira raditi svoju magiju. Brzina skeniranja očito ovisi o količini podataka pohranjenih na vašem računaru, tako da više podataka znači više vremena.
Avira obećava da će zaštititi vaše računalo od virusa, crva i trojanaca AntiDialera kao i protiv rootkitsa, spywara i adware. Osim toga, postoje namjenski alati za pružanje e-mail i web zaštite, plus zaseban firewall (Comodo, ZoneAlarm...) kako bi bili sigurni da ćete ostati na sigurnoj strani.

OS: Windows

0 komentari :

Objavi komentar

 
Besplatni programi! Copyright © 2010 Blogspot Designed by Nermin M.