Sweet Home 3D 3.4


Sweet Home 3D je open source softwer za dizajn interijera koji vam pomaže da postavite namještaj u plan kuće 2D, ili sa 3D pregledom. Program pruža jednostavno sučelje koje vam omogućuje  povucite i ispustite namještaj, vrata, prozor i druge elemenate na svoje mjesto. Opsežan broj 3D objekata za uređenje doma dolazi uz program i možete preuzeti dodatne 3D modele i objekte i dodati na njega. Svaki objekt može se prilagoditi veličinom da nalikuje na stvarni namještaj što je bliže moguće.
Sweet Home 3D dolazi sa opcijom pod nazivom "Virtualni Posjetitelj", koji vam omogućuje da  vidite svoju sobu iz perspektive posjetitelja. Možete se kretati unutar plana, podesiti kut gledanja i perspektive, pa čak i stvoriti video vašeg virtualnog obilaska.
Ostale opcije uključuju uvoz kuće, nacrte,  prilagodljive svjetlosne efekte, uvoz slike za pozadinu, i još mnogo toga. Sweet Home 3D podrška izvoz u PDF, bitmapa ili vektorske grafike, video i 3D slika u nekoliko standardnih formata, uključujući SVG, MOV, OBJ, PNG i drugi.

Za skidanje više modela i textura pogledajte ovdje!DOWNLOAD (samo windows)

Turotial Sweet Home 3D

2 komentari :

Dana Kadić on 20. srpnja 2015. u 15:13 kaže...

Voljela bih s ovakvim programom urediti svoj dom, kako bih znala koju inox ogradu staviti na stepenice i kako će to sveukupno izgledati.

Nermin Mehremic on 23. srpnja 2015. u 12:23 kaže...

Možete potražiti po youtube mislim da ima tutoriala kako se radi u ovom programu. ali nisam siguran da možete baš rendati slike iz njega, vjerovatno morate imati još neki dodatak,...

Objavi komentar

 
Besplatni programi! Copyright © 2010 Blogspot Designed by Nermin M.