Picasa

Picasa je Googleov besplatan program za uređivanje fotografija uz koji će vaše fotografije izgledati sjajno.

Dijeljenje fotografija s prijateljima i članovima obitelji jednostavno je kao pritisak na gumb!

Picasa i Picasa web-albumi pojednostavnjuju organiziranje i uređivanje digitalnih fotografija. Potom izradite mrežne albume da biste fotografije podijelili s prijateljima, obitelji i svijetom.

Picasa automatski pronalazi sve fotografije na računalu, ma gdje se nalazile, i učas ih organizira.

Koristite Picasu za dizajn i ispis prekrasnih kolaža fotografija, izradu zanimljivih videodijaprojekcija, dodavanje teksta ili pregled omiljenih fotografija na radnoj površini ili u obliku čuvara zaslona.

Prikažite svoje fotografije u najboljem svjetlu. Gledajte dijaprojekcije na cijelom zaslonu ili svoje fotografije postavljene na karti svijeta, uživajte u reprodukciji videozapisa i još mnogo toga.

Poboljšajte fotografije jednim klikom uz jednostavno rješavanje uobičajenih problema kao što su crvene oči, boja i osvjetljenje. Ili koristite ugađanje i efekte da bi vaše najbolje fotografije bile još bolje.

Picasa omogućuje da iz svojeg pisača u boji izvučete najbolje. Vašim prijateljima Picasa web-albumi omogućuju preuzimanje slika u punoj razlučivosti da bi i oni mogli činiti to isto. Prilikom internetskog naručivanja slobodno birajte neke od velikih prodajnih servisa.

Omiljene fotografije objavite na internetu jednim klikom. Izradite zadivljujuće internetske fotoalbume koje možete podijelili s prijateljima i članovima obitelji ili izradite javne albume da bi ih cijeli svijet vidio. Primite obavijest kada vaši "Omiljeni" objave nove fotografije.DOWNLOAD
0 komentari :

Objavi komentar

 
Besplatni programi! Copyright © 2010 Blogspot Designed by Nermin M.